Catering

Hyvä catering – rehdisti ja laadukkaasti!

Perhejuhlat, suuret gaalaillalliset, häät, muistotilaisuudet, kokoukset ja seminaarit – tilaa meiltä tarjoilut. Catering-palvelumme tunnistaa laadukkaista raaka-aineista, ainutkertaisista resepteistä ja loppuun asti hiotusta ja huolitellusta toteutuksesta.

Kehitämme maukkaita reseptejä ruoka-aineallergiat ja erikoisteemat mielessä juuri sinun tilaisuuksiasi varten. Tarjoamamme ruoat eivät ole vain herkullisia ja yllätyksellisiä, vaan myös upean näköisiä. Panostamme esillepanoon ja esteettisyyteen – ruokamme kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Ota yhteyttä ajoissa, vähintään viikkoa ennen tilaisuuden alkua: lomakkeella tai tule tapaamaan meitä paikan päälle Espoon Tapiolaan (Tapiola Golf) tai lähetä sähköpostia vista@tagi.fi. Saat tarjouksen ja vahvistuksen sähköpostiisi 2 – 3 päivän sisällä.

Voit jättää kaiken suunnittelutyötä myöten meidän huoleksemme – lopputulos on laadukas ja herkullinen.

Kokemusta ja kunnianhimoa kahden vuosikymmenen ajalta

Toimintatapamme ja ammattitaitomme tunnusmerkkejä ovat luovuus, luotettavuus ja laadukkuus. Prosessit ovat sujuvia ja kommunikoimme kaiken selkeästi. Sinun ei tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä tai piilotettuja kuluja, vaan homma toimii rehdisti ja tehokkaasti läpi suunnitteluprosessin ja toteutuksen.

Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät matkassamme ensimmäisen tilaisuuden jälkeenkin ja yksi antoisimmista asioista urallamme on pitkäkestoiset asiakassuhteet ja kumppanuudet.

Tyytyväinen asiakas on aina lähtökohtamme ja paras referenssimme.

Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Tilaisuuden aihe:*
Tilaisuuden pvm:*
Huomioitavaa: