Vista

Me Heli ja Teijo Lepola pyöritämme ja vastaamme ravintola Vistan toiminnasta. Apuna meillä on uskomattoman taitava tiimi nuoria kokkeja, tarjoilijoita ja ruoan tekijöitä. Tällä hetkellä meitä on 15 ammattilaista palveluksessasi.

Ruokaruukku Oy on meidän ensimmäinen yritys ja se toimii edelleen. Tapiola Golfin kanssa teemme yhteistyötä jo toista vuotta ja nyt upeassa uudessa ravintolassa, jonka keittiölle ei löydy vertaa. Iloitsemme suuresta keittiöstä ja sen kaikista uusista hienouksista, joista erityisesti voi mainita uuden painekaapin. Se antaa ruoille paremman maun ja lisäksi se on terveellinen tapa kypsentää.

Asiakkaat ovat luonnehtineet, että minulla Helillä on luovat aivot. Intohimonani on suunnitella, toteuttaa monipuolisia tilaisuuksia ja suuria tapahtumia. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja ja kotitalousopettaja. Viimeksi suoritin tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Erityisesti sydäntäni lähellä on erikoisruokavaliot ja olen myös horttaihmisiä eli luonnossa kasvava, arvokas ja ruoaksi kelpaava, löytää tiensä ravintolaamme ja jos haluat myös sinun lautasellesi.

Tämä ala, jota rakastamme, kehittyy jatkuvasti. Siksi on tärkeää pitää anturit valppaana ja etsiä uusia trendejä ja herkkuja maailmalta, jotta Sinun lautasellasi olisi uutta raikasta syötävää.

Teijo vastaa ruoan korkeasta laadusta ja hänen vastuullaan ovat erityisesti lämpimät ruoat. Teijo on ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta lapsuudestaan lähtien ja hänen pitkä kokemuksensa näkyy ja maistuu ruokailijoiden lautasilla. Koulutukseltaan Teijo on keittiömestari, joka on saanut paljon kiitosta ruoastaan ja asiakaslähtöisestä otteestaan. Teijo on keittiön ehdoton boss ja pitää jalat tiukasti maan pinnalla. Hänen kokemuksellaan ja osaamisellaan tuomme maukkaat uutuudet myös Sinun lähellesi. Matkustamme  yhdessä ruoka aina mielessä, eri puolella ja esimerkiksi Amerikasta toimme tuliaisina KimppaRuoan eli jaettavat annokset.

Yhdessä olemme pyörittäneet henkilöstöravintolaa Helsingin Esplanadilla yli 16 vuotta ennen tätä nykyistä haastetta eli Ravintola Vistaa.

Mottomme on herkkuja kaikilla mausteilla ja parasta pöytään.

Toivottavasti näemme Sinut pian Tapiolassa ja Ravintola Vistassa. Olet lämpimästi tervetullut!