top of page
  • Writer's picturevista7777

Esimerkki Vistan tapahtumista Nice-8.3.2018

Päivitetty: 21. maalisk. 2018

Naistenpäivänä miehet huomioivat naisia ja Facebook on pullollaan “Ihanaa päivää ihanaisille! -toivotuksia. Hurmaavaa! Joten onkin ihan asiaankuuluvaa, että naiset viettävät iltaa muotinäytöksen, hyvän ruuan, kosmetiikan ja hoitojen maailmassa.

Tapiolan Golfin Vista -ravintola oli täynnä puheensorinaa ja tyhjiä tuoleja joutui jo hieman hakemaan loppuvaiheessa, kun odotimme runsaan tapas buffetin jälkeen alkavaa muotinäytöstä. Kiitos Heli upeasta kattauksesta, nyt tiedän minne menen Mankkaalla lounaalle kun kevät eteneeMitkä ovat muodin uudet tuulet? Valkoista, laadukasta pitsiä, ripaus kultaa ja tarkoin harkittuja tehovärejä. Muotia on ehdottomasti siellä lähellä ihoakin ja samaa siellä - pitsiä, pientä kukkaa ja herkkiä yksityiskohtia. Mikäli Suomen kesä antaa parastaan, niin uimapuvuissa on armollisia, herkullisia leikkauksia, värejä ja rohkeita kuoseja - näiden kanssa et ole seinäruusu!

Arvostan kun nainen kantaa itseään ylpeydellä. Ja tätä nähtiin cat walkilla! Hyväksyvät nyökkäykset yleisössä antoivat ymmärtää, etten ollut ihan yksin ajatuksen kanssa. Studio Matrzun design -mallisto oli upea ja juuri sellaista mitä helposti näen tulevana kesänä vaikkapa valmistujaisjuhlissa, Savonlinnassa Ooppera-juhlissa tai mummotunnellissa! Ymmärrän, että kainompaa suomalaista naista saattaa hirvittää hapsut ja värit, läpikuultava pitsi, mutta eiköhän ole jo aika antaa mennä?! Kaija Koo on kanssa sitä mieltä ollut jo pitkään.


Lara’s Secretin Mertsin klinikalle kannattaa mennä, jotta tohtori löytää oikeat liivit sinullekin. Pyydä seuraavan kerran lahjakorttia puolisolta, et takuulla pety!


Mitä muuta? Aion kokeilla ihokuppausta Kauneusvyöhykkeellä, koska on selluliittia. Mary Kayn kosmetiikan menestyksen laajuus veti hiljaiseksi, kyseessä on siis globaalihittituote. Jännää! Ja ps. Näitä et löydä kaupoista vaan ihan vaan esittelyjen kautta mm. tämän kaltaisissa tilaisuuksissa.
Pari hyvää huomiota, määrettä… pitää sanoa vakituinen asiakas, EI vanha asiakas. Ja ammattilainen on aina ammattilainen, upea ja tilanteessa elävä Taru Valkeapää juonsi mistään hämääntymättä ja huumorilla.


No mutta. Väsytti, ketuutti, mutta olipa kiva mennä. Voimaanuin siitä porinasta, hyväksyvistä katseista, kauniista asioista ja ylipäätään erinomaisesta fiiliksestä, jonka me kaikki yhdessä loimme.

Kiitos!


Tämän kirjoitti ja kuvitti meille Tuire Lindstöm
63 katselukertaa2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page