top of page
  • Writer's picturevista7777

Ravintola Vista Pro-gaalassa 25.1.2018

Päivitetty: 22. maalisk. 2018

Teijo ja Heli Lepola valittiin Pro-gaalaan finaaliin 25.1.2018.-

ravintola Yrittäjä-sarjassa.

"Yrittäjällä on aina kaikki pelissä"-lehdissä kerrottiin.

Muita finalisteja olivat:

Akseli Herlevi, Naughty BRGR

sekä voittajat: Jan ja Joanna Westerling, Ravintola Origo ja

ravintola Makana, Hanko“Miten aika onkaan rientänyt? Olemme olleet jo 20 vuotta yrittäjinä! Ihan mahtava ala ja vieläkin rakkautta riittää-toisiimme, ruokaan ja asiakaspalveluun. Tässä yrittämisessä on sydän mukana.

Teijo oli kuulemma 4 vuotias, kun hän ensimmäisen kerran oli sanonut haluavansa kokiksi. Itse hän muistaa sanoneen näin 10 vuotiaana. Kun tutustuin häneen, olimme 18 vuotiaita ja hänen uravalintansa oli selvä. Kokki!

Ammattikoulu, Perhon kokki- ja keittiömestari-koulutus antoivat pohjaa unelma-ammattiin. "Joskus laitan ravintolan"-oli salainen haave, jonka hän noin 25 vuotiaana sanoin minulle.

Teijolla oli upeita työpaikkoja, usein edustuskokkina. Rauma Repola (UPM) oli se viimeinen työnantaja ennen omaa yritystä, Ruokaruukkua.

Menimme naimisiin 1990 ja saimme 2 ihanaa lasta - Kallen 1992 ja Wilman 1993. Itse kouluttauduin lastentarhanopettajaksi, mutta Teijon palo keittiöön sai minut sinne apulaiseksi. Pian olimmekin jo tekemässä kakkuja ja catering-työtä yhdessä.

Vuonna 1998 siis perustimme yhdessä ensimmäisen yrityksen. Ja siitä alkoi yhteinen tie UPM-Kymmenen kanssa. Vastasimme heidän pääkonttorinsa toiminnoista 15 vuotta ja edelleen tänään hoidamme edustustilaa Sarfvikissa.


Oma ravintola syntyi kun tulimme "kaapista ulos" 2014. Tapiola Golfin toimitusjohtaja Pertti Itkonen löysi meidän ja tarjosi meille upeaa uutta ravintola Vistaa hoitoomme 2016. Miten on mennyt, siitä seuraavan kerran ! Kiitos kun luit.


Terkuin Heli


94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page