top of page

Pitopalvelu, astiavuokraus ja catering 

 

VIP- tuotteemme takaavat laadun!
Näitä saatavilla myös K-Supermarketista: Mankkaa ja Lippulaiva.
Hyvä pitopalvelu ja tapahtuma syntyy asiakasta kuuntelemalla ja vain parasta laatua tekemällä!

 

 

Perhejuhlat, suuret gaalaillalliset, häät, muistotilaisuudet, kokoukset ja seminaarit – tilaa meiltä tarjoilut. Meillä on vuosikymmenien kokemus vaativimmistakin cateringeista. Tiukat aikataulut ja budjetit, VIP-vieraat, suuret ruokailijamäärät tai haastavat erityisruokavaliotkaan eivät tuota meille ongelmia. Meidät tunnistaa aina parhaista raaka-aineista, uniikeista ja maistuvista resepteistä sekä viimeistä yksityiskohtaa myöden hiotusta toteutuksesta. Osaamme kouluttaa vaikka asiakkaan apulaiset avuksemme.

Kehitämme maukkaita reseptejä ruoka-aineallergiat ja erikoisteemat mielessä. Tarjoamamme ruoat eivät ole vain herkullisia ja yllätyksellisiä, vaan myös upean näköisiä. Panostamme esillepanoon ja esteettisyyteen – ruokamme kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden!

Ota yhteyttä ajoissa, vähintään kuukausi ennen tilaisuuden. Saat tarjouksen ja vahvistuksen. 

Halutessasi voit jättää kaiken suunnittelutyötä myöten meidän huoleksemme – lopputulos on laadukas ja herkullinen.  Anna meidän auttaa!

Toimintatapamme ja ammattitaitomme tunnusmerkkejä ovat luovuus, luotettavuus ja laadukkuus. Prosessit ovat sujuvia ja kommunikoimme kaiken selkeästi. Sinun ei tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä tai piilotettuja kuluja, vaan homma toimii rehdisti ja tehokkaasti läpi suunnitteluprosessin ja toteutuksen.

Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät matkassamme ensimmäisen tilaisuuden jälkeenkin ja yksi antoisimmista asioista urallamme on pitkäkestoiset asiakassuhteet ja kumppanuudet. 

Meiltä saat: 

1. All inclusive- catering

2. Tuonti ja kattaus -catering

3. Take away-catering

4. Astiavuokraus

5. Kukat floristilta, sisustus sisustajalta?

6. Ohjelmaa tuottajalta, Juontaja?

7. Reseptiikkaa ja kaunista asettelua

8. Kiitos-lahjat

9. Luovaa tilaisuuden suunnittelua

10. Ilmaisen alkuhaastattelun ja konsultoinnin

Tyytyväinen asiakas on aina lähtökohtamme ja paras referenssimme. Puskaradio puhukoot!

Pyydä tarjous heli@ruokaruukku.fi
 

Ravintola Vista catering
bottom of page