Yksityis- ja yritystapahtumat

Ravintola Vistan tilat

Ravintola Vista on erinomainen valinta tapahtuma-, juhla- ja kokouspaikaksi.

Vista muovautuu lounas-illallispaikasta upeaksi juhlatilaksi! Anna meidän yllättää!

Kesällä olemme auki aamusta iltaan maanantaista sunnuntaihin. 

Talvikaudella olemme auki ma-pe 10-16.30,

Tilauksesta (ei alle 10 hlöä) olemme auki pidempäänkin.

Kesällä talon täyttävät golffarit, ruokailijat, kahvittelijat ja yritystapahtumat. Talvikauden aikana voimme järjestää isojakin yksityistilaisuuksia. Monet kokousryhmät ovat haltioissaan rauhasta ja upeasta miljööstä. Toki hyvä palvelu ja ruoka kuuluvat konseptiin. :)

 

Käytössänne ovat kaikki muut TAGi:n monipuoliset palvelut. Autamme myös ohjelman laatimisessa. Voimme varata iloksenne luennoitsijoita, viinitestaajia, soittajia tai vaikkapa stand uppia.

Saunakin saadaan lämpöiseksi yksityisesti golfkauden ulkopuolella. Alas Golf Centeriin on lyhyt matka ja siellä on upeat tilat golfata, kisata tms.

 

Vistaan on helppo tulla läheltä ja kaukaa. Talon edestä löytyy iso ilmainen parkkipaikka. Upea rakennus ja tyylikäs sisustus sekä modernit tilat takaavat onnistuneet puitteet mille tahansa tilaisuudelle. Suunnittelemme tarjoilun toiveisiinne ja budjettiinne sopivaksi ja voimme ottaa huomioon haastavimmatkin erityisruokavaliot.

 

Pyydä tarjous tai tule tutustumaan paikan päälle!

Ajankohtaista:

Voit varata etukäteen ryhmällesi aamiaisen, kick offit, lounaan tai päivällisen. Voimme laatia myös lahjakortit Vistaan tai TAGi:n muille toimijoille. Tilat ovat muokattavissa avaraan käyttöön.

 

 

 Vistan kokous- ja juhlatilat: 

  1. Lasikabinetti, joka sopii noin 1-15/24 henkilölle. Tilavuokra150 € /h ja seuraavat tunnit 50  €/h.                                  Peruskokouspaketti yrityksille koko päivälle 40 € /alv 0.  Pyydä tarjous.

  2. Lämpölampuin varustettu lasiterassi varattavissa, max 45 henkilöä. Tilavuokra 250 €/ h-seuraava 50 €/h- ei pakkasilla.

  3. Uusi terassi, noin 45 paikkaa 200 €/h. Yhdessä lasiterassit noin 90 paikkaa. Tilavuokra koko katettu lasiterassi 400 € / h- vain kesällä

  4. Ravintolasali (iltaisin, viikonloppuisin, talvisin), tilassa on mahdollisuus ottaa käyttöön äänentoisto, videotykki ja iso valkokangas.  Vista salin laskutus on 1000 € /tilaisuus. Tilaan mahtuu max 60 henkeä korona-aikana.

  5. Saunat talviaikaan varattavissa Tapiola Golfin kautta. Tarjoilut tilattavissa Vistan kautta.

  6. Tapiola Golf vuokraa Member´s Lounge´a, noin 8 henkilöä.  

 

Laadimme ryhmällesi sopivan kattauksen, suussa sulavat tarjottavat ja tunnelman. Pyydä tarjous! 

Lisäinfoa 0407529200

Lasikabinetti 1-26 hlöä

IMG_3681 vista kabsu.jpg

Lämmitetty terassi

Ravintola Vista lämmitetty terassi

Ravintolasali

Ravintola Vista ravintolasali