Vistasta

Lepolat_transp.png

Ravintola Vistan toiminnasta  2016-2021 vastasivat yrittäjäpariskunta Heli ja Teijo Lepola. Nyt Vista Services oy jatkaa catering-toimintaa. VIP-sarjaa myydään K-kaupoissa. Vista Verde jatkaa Hirsalassa kevällä 2022. 

 

Historiaa  Ravintola Vistan takaa:

 

Heli ja Teijo aloittivat yrittäjätaipaleensa Ruokaruukku Oy:ssa 1998, joka on yhä toiminnassa.​ Ruokaruukku Oy hoitaa UPM:n edustustilaa Sarfvikissa ja 1.10.2020 alkaen Hirsala golfin ravintolaa. Ruokaruukku operoi kaupan tuotekehittelyä ja tuotantoa. Myös tapahtumien suunnittelu ja konseptointi on sydäntä lähellä! RuukkuEvents auttaa järjestäjiä onnistumaan, kehittää huippureseptit.

Vuonna 2020 aloitettin myös yhteistyötä K-Supermarkettien kanssa. "Siellä ne meidän  VIP herkut ovat--Mankkaalla ja Lippulaivassa."

Tapiola Golfin kanssa yhdessä vuonna 2016 alkanut yhteistyö tarjosi yrittäjille upeat puitteet yrittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Koko TAGi:n alue oli uusi ja paikka loistava. Pian oli asiakkaita jonoksi asti. Myös konsultointi-saappaamme onnistui!

Yrittäjät:

Asiakkaat ovat luonnehtineet, että Helillä on luovat aivot. Tämä pitää varmasti paikkansa, sillä Helin intohimona on suunnitella ja toteuttaa monipuolisia tilaisuuksia ja suuria tapahtumia. Koulutukseltaan Heli on lastentarhanopettaja ja kotitalousopettaja, ja hän on suorittanut myös tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. 

 

Teijo on ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta lapsuudestaan lähtien ja hänen pitkä kokemuksensa näkyy ja maistuu ruokailijoiden lautasilla. Koulutukseltaan Teijo on keittiömestari, joka on saanut paljon kiitosta ruoastaan ja asiakaslähtöisestä otteestaan. Hänen kokemuksellaan ja osaamisellaan tuodaan maukkaat uutuudet myös asiakkaiden ulottuville.

 

Heli ja Teijo matkustelevat yhdessä ja tuovat matkoiltaan uusia tuulia ja ruokaideoita. Lepolat vastaavat yhdessä ruoan korkeasta laadusta - luottaen upeaan teamiin.

"Vistassa apunamme oli 8-40 hengen tiimi nuoria harjoittelijoita sekä jo työssään taitavia ammattilaisia. Ruoka/viini/tapahtumat ja juhlat ovat edelleen  meidän elämäntyömme ja se kehittyy jatkuvasti: haluamme pitää anturit valppaina ja etsiä uusia trendejä ja makuja, perinteitä ja laatua unohtamatta. Meille on kunnia-asia, että asiakkaidemme lautasilla on aina yllättävää ja laadukasta syötävää - ja että asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät kanssamme! Tapahtumista puhumattakaan.

 

Meitä tavoittaa K-kaupan tuotteiden merkeissä ja pian taas myös Hirsala golfissa. Olet lämpimästi tervetullut!

Anna meidän hoitaa tapahtumasi - me osaamme tämän."

 
Motto on herkkuja kaikilla mausteilla ja parasta pöytään ammattitaidolla ja hymyllä! Laadulla ja asenteella!
Saavutuksia: 
Eli joka kerta meidät on palkittu. Huh !-iso kiitos äänestäjille!
UUSIN palkinto odottaa Marraskuussa 2022!
Luxlife-magasine (FOOD and DRINK-sarjassa) on myöntänyt Ruokaruukulle AWARDS 2022 Suomen paras catering ja konsultointi-palkinnon !
2021 Suomen 3.paras golfravintola! 
2019 Suomen  1.paras golfravintola - Yhdessä Nordcenterin kanssa.
2018 PRO Horeca Tunnustuspalkinnot - Teijo ja Heli Lepola saivat kunnian olla ravintolayrittäjäsarjan finalisteja!
2017 Suomen 3. paras golfravintola

Laita äänet päälle. Musiikin on säveltänyt Tuomas Norjanen ja Michelle Packman.

Katso tekijöiden esittely täältä >