Vistasta

Ravintola Vistan toiminnasta vastaa yrittäjäpariskunta Heli ja Teijo Lepola. He aloittivat yrittäjätaipaleensa Ruokaruukku Oy:ssa 1998, joka on yhä toiminnassa.

Tapiola Golfin kanssa vuonna 2016 alkanut yhteistyö tarjoaa yrittäjille upeat puitteet yrittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Käytössä on suuri keittiö täynnä hienouksia – näistä esimerkkinä uusi painekaappi, joka antaa ruoille upean maun ja on kaiken lisäksi terveellinen tapa kypsentää ruokaa!

Asiakkaamme ovat luonnehtineet, että Helillä on luovat aivot. Tämä pitää varmasti paikkansa, sillä Helin intohimona on suunnitella ja toteuttaa monipuolisia tilaisuuksia ja suuria tapahtumia. Koulutukseltaan Heli on lastentarhanopettaja ja kotitalousopettaja, ja hän on suorittanut myös tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Helin sydäntä lähellä on erikoisruokavaliot ja upea luonto, joka tarjoaa paljon arvokasta ja ruoaksi kelpaavaa!

 

Teijo on ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta lapsuudestaan lähtien ja hänen pitkä kokemuksensa näkyy ja maistuu ruokailijoiden lautasilla. Koulutukseltaan Teijo on keittiömestari, joka on saanut paljon kiitosta ruoastaan ja asiakaslähtöisestä otteestaan. Hänen kokemuksellaan ja osaamisellaan tuodaan maukkaat uutuudet myös asiakkaiden ulottuville.

 

Heli ja Teijo matkustelevat yhdessä ja tuovat matkoiltaan uusia tuulia ja ruokaideoita. Lepolat vastaavat yhdessä ruoan korkeasta laadusta - luottaen upeaan teamiin.

"Vistassa apunamme on 8-20 hengen tiimi nuoria harjoittelijoita sekä jo työssään taitavia ammattilaisia. Ravintola-ala on meidän elämäntyömme ja se kehittyy jatkuvasti: haluamme pitää anturit valppaina ja etsiä uusia trendejä ja makuja, perinteitä ja laatua unohtamatta. Meille on kunnia-asia, että asiakkaidemme lautasilla on aina yllättävää ja laadukasta syötävää - ja että asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät kanssamme!

Toivottavasti näemme Sinut pian Tapiolassa ja Ravintola Vistassa. Olet lämpimästi tervetullut! Anna meidän hoitaa tärkeä tapahtumasi - me osaamme tämän."

 
Vistan motto on herkkuja kaikilla mausteilla ja parasta pöytään ammattitaidolla!
Ravintola Vistan saavutuksia: 
2019 Suomen paras golfravintola - Yhdessä Nordcenterin kanssa.
2018 PRO Horeca Tunnustuspalkinnot - Teijo ja Heli Lepola saivat kunnian olla ravintolayrittäjäsarjan finalisteja!
2017 Suomen 3. paras golfravintola

myynti/pöytävaraukset:

vista(at)tagi.fi

© ravintolavista

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Turveradantie 17

02180  Espoo