top of page

Ravintola Vista

Videon kuvat Tuire Lindström, Tuomas Kiiskinen ja Heli Lepola. Tuire myös koostanut videon!.

Musiikin on säveltänyt ja esittää Tuomas Norjanen sekä Michelle Packmann.

muusikot.jpg

Tuomas Norjanen

 

Tuomas Norjanen on Yhdysvalloissa asuva suomalainen säveltäjä, sovittaja ja tuottaja, joka tunnetaan Suomessa parhaiten hänen sovituksistaan mm. Haloo Helsingille, Ida Paulille & Kalle Lindrothille ja suomen puolustusvoimille (laivaston soittokunta), sekä hänen tuottamastaan musiikistaan Elisan mainoksiin.

Tällä hetkellä Tuomas viimeistelee Bachelor of Music in Contemporary Writing & Production-tutkintoa maailmankuulussa Berklee College of Musicissa, jossa hänet on palkittu mm. Quincy Jones stipendillä hänen sovitustaidoistaan.

 

Lisätietoa Tuomaksesta voi löytää osoitteesta www.tuomasnorjanen.com

 

 

Michelle Packman

 

Michelle Packman on Los Angelesista kotoisin oleva amerikkalainen sellisti ja sovittaja.

Michelle on tunnettu hänen solistisesta sessiotyöskentelystään Yhdysvalloissa. Hän on soittanut mm. Sony Pictures-yhtiöön kuuluvan Riot Gamesin League of Legends- pelissä, sekä myös yhdessä Yhdysvaltain johtavista peli/elokuvamusiikkituotantoyhtiön, Hans Zimmerin ja Sony/ATV:n ohjaaman Bleeding Fingersin äänityssessioissa. Hänen töihinsä kuuluu myös muita videopelejä, TV-tuotantoja ja elokuvia mm. Sonyn, Warnerin, United Recordingsin ja The Bridgen kanssa.

Hän on esiintynyt nousevan poptähden, Troye Sivanin kanssa Capitol Records-studioilla, sekä viime syksynä Ellen DeGeneres show:ssa Warner Brothersin televisiostudioilla.

Michelle on esiintynyt myös Eminemin, Jason Mrazin ja Trans-Siberian Orchestran kanssa. Michelleä sponsoroi mm. NS Design ja Vivid Amplifiers. Tällä hetkellä Michelle opiskelee musiikituotantoa Berklee College of Musicissa, samaan aikaan esiintyen Los Angelesin musiikkiskenessä.

 

Tuomas ja Michelle tapasivat Berklee College of Musicissa, ja ovat siitä lähtien asuneet yhdessä Bostonissa luoden musiikkia yhdessä.

 

Lisätietoa Michellestä voi löytää osoitteesta www.michellepackmanmusic.com

bottom of page